Prvi Lidl otvoren u Priboju 1972?! PROPAO, pa se preselio u Nemačku?! Da li je ovo PRAVA ISTINA? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Lidl otvoren u Priboju 1972?! PROPAO, pa se preselio u Nemačku?! Da li je ovo PRAVA ISTINA? (FOTO)

Fejsbuk stranica "Priboj" otkrila je strogo čuvanu tajnu: Prvi "Lidl" otvoren je u Priboju još 1972. godine, ubrzo je zatvoren, a na njegovom mestu opstala je samo "Ljubinkina trafika".

Post je brzo počeo da se šeruje i nasmejao je mnoge širom Srbije. Kako su Pribojci naveli, u svetlu aktuelne lidlmanije, baš su oni bili ti kod kojih je otvoren prvi Lidl, koji tih davnih dana nažalost nije uspeo u poslovanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa ga je na tom mestu zamenila uspešna Ljubinkina trafika.

- Kao što vidite prvi prodajni objekat Lidl je otvorio daleke 1972. u Priboju. Godinu dana kasnije jedan je otvoren i u Nemačkoji a, zatim prerastao u lanac trgovina. Neuspešno je poslovao, pa je ubrzo zatvoren, a na istom mestu godinama je uspešno radila poznata "Ljubinkina trafika" - navedeno je na stranici.

Sve je, naravno, dobro smišljena šala. Još na maloj slici čini se da znak "Lidla" stoji pomalo ukrivo, a kada uveličate sliku jasno je da je reč o fotomontaži. Autor se nije trudio da sakrije montažu, jer je očito samo hteo da se našali.

Doduše, neki su se upecali, pa pomislili da je tako stvarno bilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.