Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2020, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuli Milan Andrejić danima tražio pomoć, vratili ga kući sa upalom pluća i tvrdnjom da ima običnu prehladu

NIŠ

Većnik Gradske opštine Palilula i vlasnik turističke agenciije MM tours u Nišu Milan Andrejić, preminuo je jutros u 41. godini.

U toku popodneva na Fejsbuku je gradski odbornik grupe “Niš moj grad” Branislav Jovanović napisao da je uzrok Milanove smrti nemar.

Jovanović je uz fotografiju preminulog Milana napisao da je on vraćan sa dijagnozom da ima običnu prehladu.

“Ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da li ste svesni da je čovek danima tražio pomoć i da je vraćan sa dijagnozom da ima običnu prehladu uz preporuku da prima injekcije bez želje da ga bilo ko testira. I posle nekoliko dana borbe, kada je sa temperaturom 39.5 uz kašljanje i povraćanje, niko nije hteo da ga odveze, već je to učinio otac, i niko nije hteo da ga primi na Infektivnu kliniku, sve dok nisam pozvao te noći ljude iz vrha zdravstva u Nišu”, kaže Jovanović.

On u postu dodaje da je Andrejić u bolnici primljen tek uz njegovu intervenciju.

“Čak ni nas koji smo svakodnevno sa njim bili u kontaktu niko nije hteo da testira iako smo uporno zvali call centre. Svaka čast lekarima koji se bore za živote, ali ovde se radi o nemaru i izgubljenom mladom životu”, tvrdi Jovanović.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.