Premijer ostaje bez podrške?

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 15:29

Premijer ostaje bez podrške?

Stokholm -- Švedska Partija levice je saopštila da će sutra glasati protiv premijera Stefana Lovijena prilikom glasanja o poverenju premijeru.

Time će on najverovatnije biti prvi premijer koji je smenjen u parlamentu, javlja Rojters.

"Nakon obaveštenja koje smo dobili danas, Partija levice će dati crveno svetlo Stefanu Lovijenu", izjavila je lider Partije levice Nuši Dadgostar na konferenciji za novinare, preneo je Rojters.

Lovijen je premijer od 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine i na čelu je Socijaldemokratske partije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO SVETLO ZA STEFANA! Ostaje bez podrške, prvi put u istoriji Švedske parlament glasa o poverenju premijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021

Na toj poziciji je od 2014. godine..Švedska Partija levice je saopštila da će sutra glasati protiv premijera Stefana Lovijena prilikom glasanja o poverenju premijeru...Time će on najverovatnije biti prvi premijer koji je smenjen u parlamentu, javlja Rojters...- Nakon obaveštenja koje smo dobili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Brnabić i Borelj na Međuvladinoj konferenciji EU-Srbija

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 12:02

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić predvodiće delegaciju Srbije na sutrašnjoj Međuvladinoj konfrenciji EU-Srbija u Luksemburgu, potvrđeno je Tanjugu u Briselu...Pored premijerke, u delegaciji Srbije biće i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović i ambasadorka Srbije pri EU, Ana Hrustranović...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.