Pravda za Davida otkazala koncert Harisa Džinovića u Banjaluci

Izvor: Večernje novosti, 31.Dec.2018, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pravda za Davida" otkazala koncert Harisa Džinovića u Banjaluci

Koncert Harisa Džinovića u Banjaluci otkazan je nakon protesta koje je grupa "Pravda za Davida" organizovala na Trgu Krajine Koncert Harisa Džinovića u Banjaluci otkazan je nakon protesta koje je grupa "Pravda za Davida" organizovala na Trgu Krajine.Bivša supruga Davora Dragičevića objavila je na na Fejsbuku da je Davor uhapšen, međutim iz policije nije stigla zvanična potvrda o tome. Policija tera narod >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << s ulica i uhapsila je nekoliko osoba, a među njima i Davora Dragičevića.Nakon okupljanja na trgu građani su, i pored kiše koja je padala, krenuli u protestnu šetnju tokom koje je dio grupe prešao na parking kod Muzeja savremene umetnosti, gde je postavljena bina. Tu su skandirali "gasi muziku", "Harise pe**ru"...Pročitajte još: Davor Dragičević: Ne idem sa Trga Krajine dok mi se ne ispune usloviOtkazivanje koncerta je preko Twitter profila potvrdio i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.- Oštećena oprema ozvučenja, trg blokiran. Koncert ne može biti održan. Protest je održan, koncert onemogućen - napisao je Radojičić.Pre toga Radojićić je napisao:- Plato su zauzele grupe koje protestvuju. Uplašeni građani se razilaze. Žalosno - napisao je Radojičić.Grupa se vratila na Trg Krajine i sad Jedinica za podršku (specijalci) kreće da ih rasteruje s trga.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon protesta, hapšenja i INTERVENCIJE SPECIJALACA: Davor Dragičević u BEKSTVU! Policija INTENZIVNO traga za njim! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2018

Pripadnici policije Republike Srpske priveli su u Banjaluci nekoliko lica zbog kršenja zakona o javnom redu i miru prilikom protesta pod nazivom "Pravda za Davida", javljaju banjalučki mediji...Kako navode, Davor Dragičević, otac nastradalog mladića Davida, je u bekstvu i policija za njim traga...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Poznaćeš me i po mraku…

Izvor: Deutsche Welle, 31.Dec.2018

U Banjaluci je u nedelju otkazan koncert Harisa Džinovića zbog blokade od strane demonstranata koji traže pravdu za Davida Dragičevića. Dodik kaže da su prevršili meru, opozicija kaže da je policija prevršila meru.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.