Pratite proglašenje dobitnika IdejaX, MIXX i Effie na live stream-u

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Apr.2020, 14:57

Pratite proglašenje dobitnika IdejaX, MIXX i Effie na live stream-u

Proglašenje najboljih projekata komunikacijske industrije, koje se niz godina održavalo na Danima komunikacija u Rovinju, ove će se godine održati online 16. i 17. aprila u 21 sat na Facebook stranici Dani komunikacija live – prve večeri reč će dobiti pobednici takmičenja IdejaX i MIXX, dok će drugo več biti posvećeno najefikasnijim marketinškim projektima takmičenja Effie.

Težak period u kom se svi nalazimo možemo da iskoristimo za retrospektivu i da se usmerimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << na stvaranje novih ideja koje će, s obzirom na trenutnu situaciju, doprineti celoj zajednici – jer kreativnost itekako ima moć donošenja pozitivne promene i uticaja na širu publiku. Stoga organizatori iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) poručuju da je sada još važnije nego pre nagraditi izvrsna komunikacijska postignuća iz prethodne godine kao i profesionalce koji rade u industriji kako bi se lestvica kreativne izvrsnosti nastavila podizati za bolju i kvalitetniju budućnost.

Ostanite kući i pridružite se publici koja će tokom dve večeri uživati u selekciji najboljih projekata hrvatske komunikacijske industrije – proglašenje pobednika takmičenja IdejaX i MIXX održaće se 16. aprila u 21 sat, a o pobednicima takmičenja Effie saznaćete 17. aprila u 21 sat uživo na Facebook stranici Dani komunikacija.

Pobednici će i u ovoj prilici moći da održe svoje pobedničke govore, zato ne propustite priliku da učestvujete na prvom online proglašenju dobitnika nagrada hrvatske komunikacijske industrije. Sve informacije o takmičenju pronađite na zvaničnim stranicama festivala.

Uz svest o ozbiljnosti pandemije koja je zadesila ceo svet, svi zainteresovani tokom dve večeri dobiće uvid u najbolje od hrvatske kreativnosti tokom protekle godine te će na taj način svoje misli moći da usmere na crpljenje inspiracije za stvaranje bolje budućnosti.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.