Izvor: Luftika.rs, 29.Jun.2022, 20:48

Poznati novosadski voditelj sahranio suprugu uz poruku koja kida dušu

Poznati voditelj Aleksandar Saša Filipović objavio je pre nekoliko na svom Fejsbuk profilu da je preminula njegova supruga Daca Brebanović Filipović.
Aleksandar i Daca iz svog braka imaju i sina Vladimira.
Poznati voditelj sada se opet oglasio, te naveo da je juče (28. jun) Daca sahranjena, ali i zahvalio prijateljima i porodici na podršci u ovom teškom trenutku za njega.
– Hvala svim dragim prijateljima, poznanicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i poštovaocima…Ispratili smo juče Ducu dostojanstveno na njen večni počinak sa nebeskim kočijama. I Vladimir i ja smo hrabri zahvaljujući hiljadama poruke podrške koje smo dobili od Vas. Ovo je najdraža slika iz našeg zajedničkog albuma i hvala Vam svima još jednom. Pošto sam dobio preko pet hiljada viber, mesindžer, sms poruka nisam u mogućnosti da se svima zahvalim, pa to činim ovim putem. Teško je biti sam, a snagu daje kad shvatiš da imaš toliko ljudi koji su bar trenutak pomislili na mene i Vladu – napisao je u objavi na Fejsbuku, te podelio fotografiju na kojoj se nalaze njegova pokojna supruga, sin i on.
Izvor: Blic
Popularni voditelj napustio Srbiju jer su mu dugovali 8 plata, u Beču vozio taksi po 12 sati da prehrani porodicu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.