Potreban je jedan sastojak i nula dinara da bele patike budu kao nove VIDEO

Izvor: B92, 19.Maj.2022, 08:07

Potreban je jedan sastojak i nula dinara da bele patike budu kao nove VIDEO

Karolina Makoli je ekspertkinja za domaćinstvo i na svom nalou na Tiktoku deli savete koje gledaju milionu ljudi...

Ova Australijanka je nedavno podelila snimak koji je oduševio mnoge. Naime, otkrila je trik kako da prljave, bele patike očistite bez mnogo muke tako da izgledaju kao nove.

Za to su vam potrebni pasta za zube i stara četkica za zube i malo vremena. Stavite pastu na četkicu, i dobro istrljajte patike, pa pređite vlažnom krpom kako biste uklonili višak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako je Micić presudio Olimpijakosu VIDEO

Izvor: B92, 19.Maj.2022

Košarkaš Efesa Vasilije Micić pogodio je trojku za pobedu u polufinalu Fajnal-fora Evrolige..Micić je pri nerešenom rezultatu 74:74 pogodio šut koji je njegovu ekipu odveo u borbu za titulu drugi put zaredom!..Vasa je iskusno sačekao kraj napada i šutem preko Tomasa Vokapa utišao gotovo čitavu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.