Poslušajte šta vam poručuje Rade Šerbedžija dok recituje i kuva u samoizolaciji

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte šta vam poručuje Rade Šerbedžija dok recituje i kuva u samoizolaciji

Poznati glumac Rade Šerbedžija obavestio je prijatelje na svom Fejsbuk nalogu da želi da snima pesme i priča priče putem ove društvene mreže, kako bi im svima zajedno brže prošlo vreme.

U video pod naslovom "Prvi deo: Na ružičastom papiru" Šerbedžija je recitovao, spremao obrok, nazdravljao vinom.

“Sreću me ljudi svuda po svetu i osim što se obavezno slikamo, mnogi od njih kažu: ''Uostalom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi smo i prijatelji na Fjesbuku''. Iskreno da kažem, nekada uopšte nisam razumeo o čemu govore, a onda su me neki bliski prijatelji upozorili da imam nekoliko Fejsbuk stranica po svetu i objasnili mi šta to zapravo znači. Shvatio sam da to neki od mojih iskrenih fanova vode i tako se zabavljaju", kaže Šerbedžija.

On je napomenuo da pogođen ovim nemogućim katastrofama što su nas sve zajedno snašle i zabile i zatvorile u naše stanove i kuće, oseća potrebu da se direktno javim svojim prijateljima i gledaocima, to jest, slušaocima, i da pokrene prvi put svoju Fejsbuk stranicu.

"Želim da snimam neke pesme i pričam neke priče da nam prođe vreme. Da se družimo i da čuvamo umetnost u nama" napisao je glumac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rade Šerbedžija recitovao i kuvao na Facebooku

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2020

Poznati glumac Rade Šerbedžija obavijestio je prijatelje na svom Facebook nalogu da želi da snima pjesme i priča priče putem ove društvene mreže, kako bi im svima zajedno brže prošlo vrijeme.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.