Poslednji-status-mrtve-devojke-iz-Hajata-Da-li-je-na-Fejsbuku-Ivana-Bodrozic-najavila-smrt-

Izvor: medio.rs, 12.Dec.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji-status-mrtve-devojke-iz-Hajata-Da-li-je-na-Fejsbuku-Ivana-Bodrozic-najavila-smrt-

Ivana Bakić Bodrožić u 01:45, neposredno pred smrt objavila neverovatno potresan status na Facebooku. Dva dana ranije na svom profilu okačila i pesmu "Pukni zoro" u izvođenju Marije Šerifović

Nesrećna devojka Ivana Bakić Bodrožić, koja je pronađena mrtva juče ujutru u sobi 326 u elitnom hotelu “Hajat” na Novom Beogradu u poslednjem statusu na svom Fejsbuk profilu napisala je:

Borim se. I protiv sebe i protiv drugih. Emocije? Ne, hvala. Ne kajem se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << zbog ničeg što sam uradila. Tako je trebalo biti. Promenila sam se. Život me je promenio. Smejem se, plačem, padnem, pa ustanem, volim, dišem. Uvek optimistična. S vremenom sve jača i jača. Nema odustajanja, nije me bog stvorio za to. Uvek hrabra da kažem dve reči: “dobro sam”.

Printskrin: Facebook/Iva Bodrozic

Samo dan ranije pokojna devojka objavila je status o svom emotivnom stanju u kojem otkriva da je zaljubljena.

Uz ovaj status Ivana je okačila i pesmu “Pukni zoro” u izvođenju Marije Šerifović koja je nedavno “zapalila” internet.

Podsetimo, beživotno telo nesrećne devojke s špricem u podlaktici desne ruke pronašao je jedan od zaposlenih, pa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Kad su lekari stigli u sobu, mogli su samo da konstatuju njenu smrt. Ivana je godinama živela u Austriji i Nemačkoj, povremeno je dolazila u Srbiju i važila je za pripadnicu džet-seta.

Foto: Facebook/Ivana Bodrozic

Devojka se nije bavila prostitucijom, kako su pojedini mediji preneli, saznaje Telegraf.rs.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

MISTERIJA NAD MISTERIJAMA: Prekjuče umrla, a juče promenila fejsbuk status?!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2014, 19:33

Ivana Bakić Bodrožić, koja je u četvrtak pronađena mrtva u hotelskoj sobi 326 u “Hajatu” je na svom Fejsbuk profilu uglavnom ostavljala poruke u kojim je govorila kako se oseća voljeno...pak, poslednja poruka, tri dana pre nego što je pronađena mrtva, bila je neraspoloženog tona. “Ima...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.