Poslednje upozorenje: Izlazimo iz Kriznog štaba ako...VIDEO

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 10:44

Poslednje upozorenje: Izlazimo iz Kriznog štaba ako...VIDEO

Beograd -- Član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio da, ako se neke stroge mere ne donesu, postavlja se pitanje ostanka medicinskog dela u tom štabu.

On je u Jutarnjem programu TV Prve rekao da se nova sednica štaba očekuje u četvrtak ili petak, a ako se na njoj ne donesu strože mere za koje se zalaže medicinski deo štaba, postavlja se pitanje ostanka medicinskog dela u tom telu koje je formirala vlada zbog borbe protiv pandemije koronavirusa.

"Mora jasno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se zna zašto smo mi tamo prisutni. Ja razumem kompromis koji nije deo medicinske struke. Ali u medicini nema kompromisa i to pokušavamo da objasnimo", rekao je on odgovarajući na pitanje kakva odluka Kriznog štab se očekuje u četvrtak ili petak, kada se to telo ponovo sastane.

Još jednom je napomenuo da je situacija gora nego što je bila u novembru jer su jasno uočene promene u sojevima virusa koji su sada zarazniji.

On je još rekao i da je situacija u Beogradu katastrofalna i da će sistem pući ukoliko se mere, za koje kaže da su preblage, ne pooštre. Više o tome u posebnoj vesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SITUACIJA U BEOGRADU JE KATASTROFALNA" Oglasio se dr Kon: Sve bi trebalo da bude zatvoreno, blage mere NEPRIHVATLJIVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021

Kon je naveo da je situacija u Beogradu katastrofalna..Epidemiolog Predrag Kon rekao je jutros u jutarnjem programu na TV prva da je situacija u Beogradu katastrofalna...- Situacija u Beogradu je katastrofalna. Popunjenost kapaciteta u bolnici je preko 4.300 i to se stalno povećava. Treba shvatiti da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kon: Ako se ne pooštre mere, postavlja se pitanje našeg ostanka u Kriznom štabu

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021

Član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon izjavio da, ako se neke strože mere ne donesu, postavlja se pitanje ostanka medicinskog dela u tom štabu...On je za TV Prva rekao da se nova sednica štaba očekuje u četvrtak ili petak, a ako se na njoj ne donesu strože mere za koje se zalaže medicinski...

Nastavak na Radio 021...

Kurti: Imamo vladu, nema kompromisa

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Tirana -- Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da njegova stranka ima dovoljan broj poslanika za formiranje vlade...On je rekao i da neće praviti kompromise sa starim režimom...Kurti je novinarima u Tirani rekao da će imati i više od 61 poslanika za formiranje vlade, kao i da ne moraju...

Nastavak na B92...

Delovi Zvezdare ostali bez grejanja

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Stanari u rejonu između ulica Milana Rakića, Tršćanske, Krfske, Svetog Nikole i Batutove, ostaće od 14 časova bez grejanja, saopštile su Beogradske elektrane...Grejanje će stanarima ovog dela Zvezdare biti iskljuceno zbog popravke kvara na uglu ulica Milana Rakića i Šabačke a očekuje se da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.