Početak i Društvena mreža ponovo najbolji

Izvor: Mondo, 06.Feb.2011, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Početak" i "Društvena mreža" ponovo najbolji

Naučnofantastični hit "Početak" i drama o Facebooku "Društvena mreža", dobitnici su nagrada američkog Udruženja scenarista dodeljenih u subotu uveče u Los Anđelesu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Scenaristi odabrali svoje favorite

Izvor: B92, 06.Feb.2011

Naučnofantastični hit "Početak" i drama o Fejsbuku "Društvena mreža", dobitnici su nagrada američkog Udruženja scenarista dodeljenih u 5. februara uveče u Los Anđelesu...Kristofer Nolan je dobio nagradu za najbolji originalni scenario za "Početak" a Aron Sorkin za najbolji scenario adaptiran...

Nastavak na B92...

Nagrade za scenografiju: "Kraljev govor", "Početak", "Crni labud"

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2011

LOS ANĐELES, 6. februara 2011. (Beta) - Istorijska drama "Kraljev govor", naučnofantastični hit "Početak" i triler "Crni labud" dobitnici su nagrada za scenografiju koje je u subotu 15. put dodelilo Udruženje režisera, objavio je Holivud riporter. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Scenaristi odabrali svoje favorite

Izvor: Šumadija Press, 06.Feb.2011

Naučnofantastični hit "Početak" i drama o Fejsbuku "Društvena mreža", dobitnici su nagrada američkog Udruženja scenarista dodeljenih sinoć u Los Anđelesu.

Nastavak na Šumadija Press...

POČETKU I DRUŠTVENOJ MREŽI NAGRADE U LA

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011

LOS ANĐELES - Naučnofantastični hit "Početak" i drama o Fejsbuku "Društvena mreža", dobitnici su nagrada američkog Udruženja scenarista dodeljenih u Los Anđelesu, javile su agencije...Kristofer Nolan je dobio nagradu za najbolji originalni scenario za "Početak" a Aron Sorkin za najbolji scenario...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.