Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2020, 15:35

Pet novih preminulih u S. Makedoniji, među njima i beba

U Severnoj Makedoniji je preminulo još pet osoba od koronavirusa, te je ukupan broj umrlih 131, objavio je danas ministar zdravlja Venko Filipče.

On je na Fejsbuku napisao da je u današnjem izveštaju Instituta za javno zdravlje Severne Makedonije evidedntirana i beba iz Skoplja, koja je na zahtev roditelja avionom transportovavana u Švajcarsku gde je preminula, a prethodno je bila hospitalizovana na Dečijoj klinici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa pozitivnim rezutatom na kovid19.

U prethodna 24 sata je sa 1.120 testiranja je potvrđeno 35 novih slučajeva kovida19, tako da ukupan broj dijagnostikovanih od početka epidemije u Severnoj Makedoniji iznosi 2.164.

Institut za javno zdravlje registrovao još 19 pacijenta koji su ozdravili i broj izlečenih je time povećan na 1.535, dok je broj aktivnih slučajeva 498, naveo je ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filiče.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Beba umrla od koronavirusa

Izvor: B92, 30.Maj.2020

Skoplje -- U Severnoj Makedoniji je preminulo još pet osoba od koronavirusa, te je ukupan broj umrlih 131, objavio je danas ministar zdravlja Venko Filipče...On je na Fejsbuku napisao da je u današnjem izveštaju Instituta za javno zdravlje Severne Makedonije evidedntirana i beba iz Skoplja, koja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.