PROCURILO! JELENA GOLUBOVIĆ IZBAČENA IZ PAROVA? Vest EKSPLODIRALA kao BOMBA! Fanovi besni...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 21:33

PROCURILO! JELENA GOLUBOVIĆ IZBAČENA IZ PAROVA? Vest EKSPLODIRALA kao BOMBA! Fanovi besni...

Odjeknula vest o Golubovićevoj...

Jelena Golubović bila je učesnik i devete sezone popularnog rijaliti programa "Parovi". pobednica jedne od sezone, Jelena ima ogromnu podršku svojih fanova, koju redovno i poziva na glasanje ali i pozdravlja u programu.

Na društvenoj grupi Fejsbuk, u jednoj od fan stranica Golubovićeve osvanula je vest da je Jelena izašla iz "Parova", te su fanovi i gledaoci koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podržavali Jelenu ogorčeni:

- Šampioni/Doktoranti, naša Jeca više nije u rijalitiju i neka gledaju Parove i Happy drugi, mi nećemo. PS. Više informacija večeras... - pisalo je u objavi na Fan grupi Golubovićeve.

Da li je ovo tačna informacija, i da li će se Jelena vratiti u "Parove" ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.