“PREŽIVEO JE DEVET UDESA, ALI POSLEDNJI JE BIO KOBAN” U Kraljevu šok zbog motocikliste koji je poginuo na putu do mora

Izvor: 011vodič.com, 23.Jul.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“PREŽIVEO JE DEVET UDESA, ALI POSLEDNJI JE BIO KOBAN” U Kraljevu šok zbog motocikliste koji je poginuo na putu do mora

Ljubav prema motorima i, rekao bih, brzoj vožnji bila je jača od svega. Uvek je koristio opremu, bio je oprezan, ali eto, sudbina je tako htela. Do sada je imao devet nesreća, iz njih je izlazio sa lakšim povredama. Ovim rečima poznanici su opisali motociklistu Vladana Živkovića (30) iz Vitanovca kod Kraljeva, koji je poginuo u nedelju oko 17 časova na magistralnom putu Berane – Bijelo Polje u mestu Srđevac, kada je na njegov motocikl naleteo automobil “golf 2”, kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Vladimir Turović iz Bijelog Polja. Živković se sa još dvojicom prijatelja, koji su takođe bili na motorima, kretao iz pravca Berana prema Bijelom Polju, kada je na njega iz suprotnog pravca naleteo “golf”. – Sumnja se da je vozač automobila sekao krivinu na putu pri velikoj brzini, kada se iz suprotnog smera pojavio motocikl. Od siline udara Živković je preleteo automobil, pao i na mestu ostao mrtav. Nažalost, kompletna oprema koju je imao na sebi nije mogla da mu spase život – rekao je izvor upoznat sa detaljima nesreće. Foto: Privatna arhiva Kako pričaju Živkovićevi sugrađani, on je bio veliki obožavalac motora. – Dugo je vozio motore i često ih je menjao. Bio je pravi zaljubljenik. I ovaj motor na kom je nastradao kupio je nedavno i krenuo je s prijateljima na more. Ali, nažalost, nije stigao tamo – priča jedan od Živkovićevih poznanika. On dodaje da je nastradali mladić i ranije imao saobraćajne nesreće. – Nemojte me držati za reč, ali mislim da je dosad imao devet nesreća. Srećom, tada je prolazio s lakšim povredama. Ljubav prema motorima i, rekao bih, brzoj vožnji bila je jača od svega. Uvek je koristio opremu, bio je oprezan, ali eto, sudbina je tako htela – priča prijatelj nastradalog muškarca. U Živkovićevom rodnom Vitanovcu svi za njega imaju samo reči hvale. […] More
The post “PREŽIVEO JE DEVET UDESA, ALI POSLEDNJI JE BIO KOBAN” U Kraljevu šok zbog motocikliste koji je poginuo na putu do mora appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.