PREMINULA SLAVNA GLUMICA! Gledali smo je 11 godina u istoj seriji! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINULA SLAVNA GLUMICA! Gledali smo je 11 godina u istoj seriji! (VIDEO)

Samo nekoliko dana nakon smrti zvezde serije "Se*s i grad", još jedna glumica nas je napustila.

Keli Nakahara iz serije "MASH" preminula je u 73. godini.

Tužnu vest objavila je njena kćerka Nalani Kolman na Facebook stranici svog studija.

- Moja mama je bila moja najbolja prijateljica. Razgovarale smo svakog dana. Smejale smo se i kikotale, i uvek nam je bilo lepo. Bila je iskrena i duhovita, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednostavno je privlačila ljude. I dalje želim da budem ona kada odrastem. Nedostajaćeš nam - napisala je ona.

Nakahara je bila najpoznatija kao sposobna i ponosna medicinska sestra Keli, jedna od retkih likova koji su se pojavili u svakoj epizodi serije koja je trajala 11 godina.

Bavila se i umetnošću i izlagala slike po galerijama u Kaliforniji, a imala je i tu čast da dizajnira jedan ukras za novogodišnju jelku u Beloj kući 2008. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.