Izvor: Blic, 27.Dec.2017, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIŠTOLJ U DAMU, PA NA FEJSBUK Gangsterske poze lokalnog funkcionera uznemirile javnost

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija pomoćnika predsednika opštine Knjaževac Marka Stojanovića na kojoj je grlio nepoznatu damu držeći u rukama dva pištolja.

Ova fotografija uznemirila je Knjaževčane koji kažu da nije prikladno da se čovek koji obavlja veoma važnu javnu funkciju pojavljuje u "gangsterskim pozama" na društvenim mrežama.

Inače, Marko Stojanović je u opštini Knjaževac zadužen za ruralni razvoj, privredu i poljoprivredu i nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se na čelu Opštinskog fudbalskog saveza.

On je u izjavi za "Blic" potvrdio da je spornu fotografiju postavio na svoj Fejsbuk profil odakle je, kako kaže, neko preuzeo i zloupotrebio stavljajući je u potpuno pogrešan kontekst.

Kuma i ja smo se malo šalili

- Sve je to bila interna šala. Na fotografiji smo ja i moja kuma na jednom slavlju i malo smo se šalili, pa sam uzeo pištolj-upaljač i jedan plastičan pištolj od dece i slikao se sa njom. To uopšte nisu pravi pištolji. Postavio sam tu fotografiju na svoj fejsbuk profil, ali čim su počeli neprikladni komentari shvatio sam da sam pogrešio i odmah sam je sklonio. Međutim, neko je već preuzeo sliku i odlučio da je zloupotrebi iz ne znam ni ja kojih razloga - priča Stojanović.

On dodaje da ga prijatelji znaju kao strastvenog lovca i ljubitelja oružja, ali da takvo eksponiranje u javnosti uopšte nije njegov nivo niti da je imao bilo kakve zle namere.

Ističe da ga je jako sramota zbog nesporazuma i zbog zluradih komentara povodom fotografije, te da zbog toga danima ne spava.

Strastveni lovac

- Istina je da sam strastveni lovac i imam 10 pušaka, ali nemam nijedan pištolj. I svi koji me poznaju znaju da nisam takav čovek kakav sam prikazan na fotografiji. Sve je to bila šala i jako mi je žao što su ljudi to pogrešno protumačili - jada se Stojanović.

Na njegovom fejsbuk profilu mogu se videti fotografije iz lova, kao i fotografije na kojima je on sa puškama, ali nema nijedna fotografije na kojoj se on vidi sa pištoljem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.