PACOLI LIKUJE NAD SRPSKIM ŽRTVAMA: To je najsrećniji dan u mom životu, zahvalan za život

Izvor: Večernje novosti, 24.Mar.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PACOLI LIKUJE NAD SRPSKIM ŽRTVAMA: To je najsrećniji dan u mom životu, zahvalan za život

Ministar spoljnih poslova lažne države Bedžet Pacoli razbesneo je sve svojom objavom na Fejsbuku, i to danas, kada Srbija obeležava godišnjicu strašne NATO agresije. Ministar spoljnih poslova lažne države Bedžet Pacoli razbesneo je sve svojom objavom na Fejsbuku, i to danas, kada Srbija obeležava godišnjicu strašne NATO agresije. Dok se Srbi sećaju sirena, bombi i klanice koju su Albanci sa svojim zapadnim gospodarima priredili srpskim snagama >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << reda, Pacoli se početka bombardovanja seća kao izuzetno srećnog dana."Na današnji datum pre 20 godina, NATO je započeo vazdušne napade protiv srpskih snaga u Jugoslaviji. To je jedan od najsrećnijih dana u mom životu. Zahvalan za život", napisao je Pacoli na svom Fejsbuk nalogu.On je zahvalan za život, a svi civili koji su ginuli i stradali pod NATO bombama ostaju nemi pred ovakvom bahatom provokacijom bivšeg korumpiranog biznismena a sadašnjeg ministra takozvanog Kosova.Pacolija bi trebalo podsetiti i na to da nisu samo Srbi ginuli u paklu zločinačkog bombardovanja, već i njegovi sunarodnici, albanski civili koje je NATO zasipao bombama dok bežali od rata.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pacoli: Početak bombardovanja bio je jedan od najsrećnijih dana u mom životu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2019

U danu kada se u Srbiji obeležava 20 godina NATO agresije na našu zemlju, kosovski šef diplomatije Bedžet Pacoli, likuje i slavi početak napada, postavljanjem neprimerenih komentara na društvenim mrežama...Naime, on je uz objavu fotografije zgrade u plamenu posle NATO bombardovanja jednog od ciljeva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.