Otac italijanskog ministra za rad umešan u skandal

Izvor: B92, 04.Dec.2018, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac italijanskog ministra za rad umešan u skandal

Rim -- Otac italijanskog ministra za rad i razvoj Antonio di Majo izvinio se što je neprijavljeno angažovao radnike za svoju malu građevinsku firmu.

On je naveo da te "greške" ne smeju loše da utiču na sina Luiđija.

Otac ministra je danas na Fejsbuku postavio video snimak na kojem je rekao da je zapošljavao radnike bez ugovora.

Njegov sin vodi antisistemsku stranku Pokret pet zvezdica koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi da je ponosna na "poštenje i transparentnost" svojih članova.

Luiđi Di Majo koji je na početku govorio da ne zna za porodični biznis, kasnije je rekao da postoje neki problemi ali se od njih distancirao.

Policija je pretresla porodično imanje na području Napulja nakon što su mediji preneli da su neke zgrade izgrađene bez dozvole. Kasnije su radnici priznali da zaradu dobijali u gotovini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.