Izvor: Blic, 23.Okt.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnivač Fejsbuka na saslušanju u Kongresu zbog DIGITALNE VALUTE koju planira da uvede

Direktor i osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg trenutno svedoči pred Odborom za finansijske usluge američkog Kongresa, gde se očekuju da će ga zakonodavci podrobno ispitivati o Libri, globalnoj mreži valute i plaćanja koja je kompanija najavila u junu, kao i o pitanjima koja se odnose na navode o diskriminaciji u oglašavanju na platformi ove društvene mreže.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAKERBEG U KONGRESU: Libra će biti dobra stvar

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2019

Direktor Fejsbuka Mark Zakerberg pokušao je danas da uveri skeptične američke poslanike da će digitalna valuta libra, čije uvođenje planira ta kompanija, biti dobra stvar Direktor Fejsbuka Mark Zakerberg pokušao je danas da uveri skeptične američke poslanike da će digitalna...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.