OVO JE ŠVERCENEGRO! Medojević brutalan: Podsetio na snimak krijumčarenja droge i cigareta u Crnoj Gori (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 16:18

"OVO JE ŠVERCENEGRO!" Medojević brutalan: Podsetio na snimak krijumčarenja droge i cigareta u Crnoj Gori (VIDEO)

Nebojša Medojević je preko svog Fejsbuk profila video snimkom ukazao na šverc koji koji se decenijama odvija u Crnoj Gori

Decenijama se šverc cigareta i kokaina odvija preko Luke Bar, smatra Nebojša Medojević, lider Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta.

– Takozvani "državni program" postao je sasvim normalni "biznis" od koga se niko ne distancira ili skriva. Povlašćeni agenti ANB-a, carinici, policajci, špediteri, direktori Luke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bar, vlasnici "fantomskih firmi", decenijama švercuju cigarete i drogu preko Luke.

Evo snimak iz maja 2020  (na kome se jasno vidi kako brod koji je bio usidren u Luci Bar nekoliko dana, napušta akvatorijum Luke i pebacuje "neku robu" dizalicom na brod pilot Luke Bar. Sve "to" nadgleda brod granične policije. Da neki "džak" ne padne u more ili da, ne daj Bože, neki neobavešteni policajac ili carinik ne počne da radi svoj posao. Teret je suviše vredan.

Pilotina Luke Bar, nepoznati brod i patrolni čamac granične policije, u po bela dana pretovaraju "nešto" na otvorenom moru.

Ovo je ŠVERCENEGRO! – napisao je Medojević.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.