OTKRIVENA PREVARA! Lagala da ima RAK kako bi UZELA 10.000 dolara, a onda neočekivan OBRT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENA PREVARA! Lagala da ima RAK kako bi UZELA 10.000 dolara, a onda neočekivan OBRT! (VIDEO)

Čak je i muž priznao da je lagala

Jedna žena iz Pensilvanije je uhapšena zato što je glumila da ima rak kako bi preko sajta GoFundMe i Fejsbuka skupila 10 hiljada dolara.

Protiv Džesike Smit je podignuto nekoliko optužnica za prevaru, a ona se već nalazi u zatvoru.

Tridesetdvogodišnjakinja je uhapšena prošle srede kada je i dokazano da je lagala da ima retku vrstu raka debelog creva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Užasna situacija u kojoj je iskoristila tuđu dobrotu. Iskoristila je njihovu velikodušnost, a lagala je i da joj je otac umro kako bi dobila nekoliko slobodnih dana na poslu. - kaže tužilac Majkl Non.

Ona je napravila čitavu priču, te ubeđivala ljude da se leči u bolnici "Penn" u Filadelfiji. Čitava istina isplivala je na videlo kada je bolnica potvrdila da dotična nema karton kod njih.

I njen suprug je rekao da ona nema rak i da je zdravstveno osigurana preko njegove kartice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.