ONA JE STVORILA LIBRU: Ko je žena koja stoji iza kriptovalute najveće društvene mreže? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE STVORILA LIBRU: Ko je žena koja stoji iza kriptovalute najveće društvene mreže? (VIDEO)

Pomalo misteriozna i široj javnosti nepoznata Morgan Beler, deo je tima Fejsbuka i stoji iza najnovije svetske kriptovalute Libra kao i platforme Kalibra.

U kompaniju je došla nešto pre razvoja Libre, a u to vreme radila je u odseku razvoja u kojem se bavila proučavanjem različitih vrsta platformi.

Kao velika zagovornica kriptovaluta, smatrala je kako da jedna društvena mreža koja ima više od dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << milijarde korisnika mora ići u korak s vremenom i ući u svet digitalnog novca.

Tako je u maju 2018. godine vođstvo kompanije uspela uveriti u svoju zamisao te postala glavna osoba za kreiranje nove konkurencije bitkoinu.

Svoju karijeru Morgan je započela u jednoj kompaniji za preduzetnički kapital, nakon čega je otišla u izdavačku kuću "Medium" gde je ostvarila veliki karijerni uspeh.

Za vreme rada u izdavačkoj kući imala je glavnu ulogu u akviziciji startupa "Embedli".

Zahvaljujući svom neverovatnom uspehu, ugledni magazin "Forbs" Morgan je uvrstio na listu uspešnih mladih osoba ispod 30 godina.

Pogledajte rezultate

U ovom gradu se na posao ĐUBRETARA čeka punih SEDAM GODINA, a evo i zbog čega (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.