Izvor: JUGpress.com, 09.Nov.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka iz Trgovišta osudila objavu na fejsbuku lokalnog čelnika Dveri

TRGOVIŠTE

Opštinski odbor Narodne Stranke u Trgovištu, , koja je jedna od stranaka članica lokalnog Saveza za Srbiju u toj opštini, i kao zagovornik demokratskih načela borbe na političkoj sceni Srbije, osuđuje svaku vrsti političke nekorektnosti, posebno neprimereno ponašanje prema političkim protivnicima i pojave koje ugrožavaju integritet članova porodica, jer na taj način ličimo na režim koji je iz dana u dan sve bahatiji, nervozniji i pogođen bojkotom izbora najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prave opozicione grupacije okupljene u Savezu za Srbiju, saopštila je danas ta stranka.

“Javnost mora da zna da se ograđujemo od svakog ličnog stava pojedinca, pa i stava gospodina Spasića, predsednika Dveri u Trgovištu, o čemu intenzivno pišu mediji, koji je, eto i to da se zna, pre oko 5 meseci samoinicijativno istupio iz lokalnog Saveza za Srbiju u Trgovištu.

Činjenica je da će politički protivnici na lokalu, ali i regionu iskoristiti njegovu neopreznu izjavu, za obračun sa nama ili sa ostalim članovima iz Saveza za Srbiju.

Vladajući režim takođe ima ispade ovakvog tipa, vređajući i nazivajući svakakvim pogrdnim, ružnim i vulgarnim imenima političke protivnike iz opozicije, etiketirajući sve vođe opozicionih stranka, tako što im crtaju metu na čelu i time šire mržnju i podelu u društvu i među ljudima.

Na nama je da obavestimo javnost o tome da osuđujemo govor mržnje ili seksističke ispade i vulgarizme koje vređaju ljudska prava, dostojanstvo i slobode, čak i ako se odnose na političke protivnike-trenutnu vlast.

Takođe dodajemo da nemamo ništa protiv naših koalicioni partnera iz pokreta Dveri ne osuđujemo njih kao stranku, već se ograđujemo od pojedinaca koji ovakvim izjavama nanose štetu svim pravim opozicionim strankama članicama Saveza za Srbiju.”, saopštila je Narodna stranka iz Trgovišta.

” Treba napraviti popis uticajnih SNS lica i, posle promene vlasti,

migrante naseliti u njihovim kućama, stanovima…dati im njihove ćere

i žene da siluju “, napisoa je poverenik pokreta Dveri u Trgovištu Dragana Spasića

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Zajedno za Srbiju iz Trgovišta : Ne treba da ličimo na naše protivnike

Izvor: JUGpress.com, 09.Nov.2019

TRGOVIŠTE..Opštinski odbor stranke Zajedno za Srbiju u Trgovištu, kao članica lokalnog Saveza za Srbiju Trgovište , najoštrije osudjuje izjavu predsednika Pokreta Dveri u Trgovištu i smatra da je to njegov lični stav, a ne stav stranke ili Saveza za Srbiju...“Ovakvom izjavom naneo je štetu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.