Izvor: Blic, 04.Mar.2021, 11:38

Nečuvena prevara u Srbiji:"Uzeo je po pet hiljada nama u selu, a onda smo preko Fejsbuka saznali da je prevario mnoge"

"Ja sam se još zaključala, bila je nedelja ujutru. Ono, gola glava ćelav. Kaže, potrebno mi je pet hiljada da se izvučem, kamion je legao, bikovi pun kamion, sve se nakrivilo, klava izlomila kičmu... To isto rekao i kod drugog čoveka, kod njega je uzeo četiri hiljade. Uzo on meni pet hiljada, kaže, dece mi, vraćam do večeras.", kaže Jelica Lazarević iz Mirilovca nadomak Paraćina, koju je nepoznati muškarac pre dva meseca prevario uzevši joj pet hiljada dinara pod izgovorom da mu je guma na kamionu u kojem prevozi stoku probušena.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prevarant došao “naparfemisan”, uzeo im pare i odlepršao (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2021

Jelicu Lazarević iz Mirilovca nadomak Paraćina nepoznati muškarac je pre dva meseca prevario uzevši joj pet hiljada dinara pod izgovorom da mu je guma na kamionu u kojem prevozi stoku probušena. Ona je, na žalost, tek jedna od najmanje troje meštana Mirilovca koji su naseli na ovu priču.. Sedamdesetpetogodišnji...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.