Na koji način Facebook planira da se poveže s WhatsAppom?!

Izvor: NovaEnergija.net, 16.Dec.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na koji način Facebook planira da se poveže s WhatsAppom?!

WhatsApp je oduvek zastupao filozofiju “rada bez reklama”, ali čini se da se vremena menjaju.
Popularna aplikacija za razgovor do danas nije imala nijedan reklamni baner, ali njen vlasnik Facebook veoma želi da unovči reklamni potencijal WhatsAppa, koji dnevno privlači oko jednu milijardu korisnika.
Novi plan kompanije je uvođenje specijalnog dugmeta kojim oglašivač na Facebooku može s klijentima da komunicira direktno putem WhatsAppa.
Specijalno >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << dugme korisniku omogućava da kontaktira oglašivača pozivom, ili porukom poslatom putem poznate chat aplikacije.
Ova funkcija počela je da se pojavljuje na Facebooku još prošle godine, a kompanija je zvanično potrvrdila da će uslugu proširiti na Severnu i Južnu Ameriku, Afriku, Australiju i većinu Azije.
Izvor: Tportal.hr
Foto: Pixabay

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Facebook planira da se poveže s WhatsAppom

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2017

WhatsApp je oduvjek zastupao filozofiju "rada bez reklama", ali čini se da se vremena mijenjaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.