NOVI SAD: Darijanu Musiću ukinuta presuda za ubistvo manekenke Vladislave Červenko

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SAD: Darijanu Musiću ukinuta presuda za ubistvo manekenke Vladislave Červenko

Nakon usvajanja žalbe branilaca, Musiću, koji je jula prošle godine osuđen na 35 godina robije, suđenje će biti ponovljeno

NOVI SAD - Presuda Darijanu Musiću (26), koji je u julu prošle godine osuđen na 35 godina zatvora za ubistvo manekenke Vladislave Červenko, ukinuta je.Apelacioni sud u Novom Sadu je usvojio žalbe branilaca, pa će Musiću ponovo biti suđeno pred Višim sudom.

Do donošenja nove presude Musić će biti u pritvoru. Musić je osuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<  u julu prošle godine u Višem sudu u Novom Sadu na 35 godina zatvora zbog ubistva novosadske manekenke Vladislave Červenko.

zoomVladislava i Darijan (Foto: Facebook)

Istovremeno rešenjem Apelacionog suda u Novom Sadu osuđenom Darijanu Musiću je produžen pritvor za 60 dana, odnosno  najduže do 24.02.2014. godine!

Darijan Musić se inače tokom policijske potrage za njim oglasio postom na Fejsbuku uznemirujuće sadržine. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju devojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i u monstruoznom tonu tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("saučešće porodici, nisam hteo, jbg"). Musić je tada u poruci izrazio ljubav prema mrtvom telu Vladislave Červenko i najavio da će se ubiti.

zoomLepa i mlada: Vladislava Červenko (Foto: Facebook)

http://www.youtube.com/watch?v=qXhiLiX9ffU
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.