Izvor: Press, 11.Okt.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAUČILA I PELENE DA MENJA: Ana Korać novom fotkom SVOJE BEBE raznežila SVE! (FOTO)

Zbog ovoga su se svi raznežili!
Bivša učesnica najgledanijeg rijaliti programa u regionu "Zadruge" i starleta, Ana Korać privlači sve veću medijsku pažnju.




Autor: Printscreen Facebook


Ana je tokom boravka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Zadruzi viđe puta izjavila da nije zaljubljive prirode i da muškarac mora mnogo toga da poseduje da bi je privukao, kao i da veliku ljubav gaji prema životinjama.




Autor: TV Pink Printscreen


S obzirom na to, Ana svoje slobodno vreme provodi sa psom Hugom, koji joj je osvojio srce, a za njega je javno priznala da je ceo njen svet.




Naime, bivša zadrugarka je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju kućnog ljubimca sa pelenom i raznežila sve svoje fanove novom slikom preslatkog Huga, kojeg inače naziva svojom bebom.




Autor: Zadruga - RTV Pink


PROČITAJTE JOŠ: VLADIMIR I MARIJANA SU KRILI DA SU SE DOPISIVALI PRE ZADRUGE! Portal Pink.rs došao u posed njihove CELOKUPNE PREPISKE! (FOTO)


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.