NAJNOVIJA PROVOKACIJA! ŠIPTARI PONOVO NA GAZIVODAMA! Srbija opet UZNEMIRENA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJA PROVOKACIJA! ŠIPTARI PONOVO NA GAZIVODAMA! Srbija opet UZNEMIRENA! (FOTO)

Albanci se ne smiruju!

Gradonačelnik južne Mitrovice Agim Bahtiri postavio je danas na svom Fejsbuk nalogu fotografiju sa jezera Gazivode, uz poruku:

- Jezero je divno mesto. Baš kao i mi, čak i kosovska policija zaslužuje da ima odmor za vikend - aludirajući na prošlonedeljnu "posetu" kosovskog predsednika Hašima Tačija jezeru Gazivode.

Kako prenosi makedonska agencija MIA, sa Bahtirijem je danas na Gazivodama bila samo ekipa prištinske TV stanice T7, za razliku od Tačija koji je na jezeru bio u pratnji velikog broja pripadnika specijalne policije ROSU.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon Tačija i gradonačelnik južne Mitrovice na Gazivodama

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2018

PRIŠTINA - Gradonačelnik južne Mitrovice Agim Bahtiri postavio je danas na svom Facebook nalogu fotografiju sa jezera Gazivode, uz poruku:

Nastavak na Nezavisne Novine...

Gradonačelnik južne Mitrovice na jezeru Gazivode

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2018

Gradonačelnik južne Mitrovice Agim Bahtiri postavio je danas na svom Fejsbuk nalogu fotografiju sa jezera Gazivode, uz poruku Gradonačelnik južne Mitrovice Agim Bahtiri postavio je danas na svom Fejsbuk nalogu fotografiju sa jezera Gazivode, uz poruku:"Jezero je divno mesto....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.