Izvor: Blic, 24.Jul.2021, 16:49

"MOLIM VAS ZA MINUT APLAUZA, NIJE DOŽIVEO DA IGRA ZA TO..." Poruka oca malog Stefana kida dušu, pružio podršku protestima uz teške reči: "JA NEMAM SNAGE DA DOĐEM U TU ULICU"

Hvala braćo i sestre... Bio je fudbaler... Molim vas večeras umesto minuta ćutanja, minut aplauza... - napisao je na Fejsbuku Mihailo Balić, otac devetogodišnjeg Stefana koji je preminuo nakon što ga je u nedelju na pešačkom prelazu kolima udario Lazar Galić, a potom kukavički pobegao bez osvrtanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mali Stefan je sanjao pune tribine, otac moli za aplauz umesto minuta ćutanja

Izvor: Luftika.rs, 24.Jul.2021

Devetogodišnji dečak koji je preminuo nakon što ga je Lazar Galić kolima udario na pešačkom prelazu na Karaburmi, sahranjen je na Novom groblju. Njegov otac oglasio se na Fejsbuku sa porukom iz koje isijava bol zbog tragičnog gubitka sina. Bol koju retko ko može razumeti.. On se zahvalio ljudima...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.