MALI JOCA VIOLINISTA SE PROBUDIO IZ KOME! Konačno lepe vesti posle teške saobraćajne nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2021, 14:51

MALI JOCA VIOLINISTA SE PROBUDIO IZ KOME! Konačno lepe vesti posle teške saobraćajne nesreće

Prema onome što je Jovanov otac Zoran objavio na svom profilu na fejsbuku, dečak se danas probudio iz kome

Mladi violinista Jovan Vasić Piromanac (15) danas se probudio iz kome u kojoj je bio pet dana, od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u subotu ujutru.

.

- Danas ovaj blag dan, ovaj veliki dan, Spasovdan, pomogao je mom detetu. Moj Joca se danas probudi iz kome, sad se probudio. Hvala dragom Bogu - rekao je otac.

Kako je Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao, dečak je danas u bolnici kršten.

- Joca Piromanac je pobednik, on je rođen kao pobednik. On je kršten danas, i molitve su nam uslišene - njegove su reči.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila u mestu Zvečka u noći između petka i subote, a u pored Jovana teško je povređen i njegov stariji brat M. V. (26), kao i njihov otac Zoran.

Prema rečima očevidaca, Jovan je od siline udarca proleteo kroz prozor automobila i leteo 20 metara kroz vazduh.

On je veliki talenat kome su muzički znalci predviđali sjajnu muzičku karijeru.

Potiče iz čuvene porodice muzičara. Violina je tradicija u porodici Vasića, a mali Joca je inače praunuk čuvenog Žikice Piromanca i unuk Boje Piromanca. Njegov stric je bio čuveni muzikant Boban Voz dok je otac Zoran takođe svirao violinu.

- Počeo sam da sviram sa šest-sedam godina, ne znam ni sam tačno, a kako da kažem, violina je za mene sve. Želja mi je da nastavim tradiciju - rekao je jednom prilikom mladi violinista iz Obrenovca.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.