SEVAJU UVREDE U ALBANIJI: Baša optužuje Ramu za krađu više milijardi evra

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVAJU UVREDE U ALBANIJI: Baša optužuje Ramu za krađu više milijardi evra

Lider albanske opozicije Ljuljzim Baša je u novoj video poruci na Fejsbuku optužio albanskog premijera Edija Ramu za ogromne krađe Lider albanske opozicije Ljuljzim Baša je u novoj video poruci na Fejsbuku optužio albanskog premijera Edija Ramu za ogromne krađe, prenosi TV Sitel. "Edi Rama je umetnik za prevaru. Sve što je obečao, sve što je rekao je laž u cilju da krade... Edi Rama i njegovi oligarsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << - lopovi nisu ostavili ništa za obične građane...Oni ne dozvoljavaju nikome da kreira, konkuriše, gradi", optužio je Baša aktuelnog premijera. Kako navodi, Rama sa porodicom i prijateljima za šest godina je ukrao milijarde evra. PROČITAJTE JOŠ: EDI RAMA OŠTRO: Haradinaj laže"Oni se bogate, dok je običan i nezaštićen svet sve siromašniji. Svaka treća albanska porodica nema šta da jede jer je njihove pare pokrao Rama", naveo je Baša i poručio dodao Rama mora da ode s vlasti kako bi se oslobodila Albanija.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVAKA TREĆA ALBANSKA PORODICA JE GLADNA, A RAMA GOMILA MILIJARDE: Teške optužbe opozicije na račun premijera (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Avg.2019

Lider albanske opozicije Ljuljzim Baša danas je u novoj video poruci na Fejsbuku optužio albanskog premijera Edija Ramu za ogromne krađe, prenosi TV Sitel.

Nastavak na Kurir...

"Rama opljačkao Albaniju za MILIJARDU EVRA"

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 11:21

Albanski premijer Edi Rama sa porodicom i oligarsima za šest godina opljačkao je Albaniju za milijardu evra, tvrdi danas lider najveće albanske opozicione snage, Demokratske partije, Ljuljzim Baša u video poruci objavljenoj na Facebooku...Foto: Gulliver/Getty Images/Carsten Koall..Sve što radi Rama...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.