LJUBAV, ZAHVALNOST I SREĆA PIŠU SE OVIM REČIMA: Mališan iz Požarevca porukom medicinskoj sestri ODUŠEVIO SRBIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 12:03

LJUBAV, ZAHVALNOST I SREĆA PIŠU SE OVIM REČIMA: Mališan iz Požarevca porukom medicinskoj sestri ODUŠEVIO SRBIJU (FOTO)

Dirljiva poruka objavljena je na Fejsbuku uz komentar da je to najlepši poklon koji može da se dobije.

Sestre neonatološkog odeljenja Opšte bolnice Požarevac dobile su poruku koja je napisana u ime bebe o kojoj su brinule a u znak zahvalnosti što dobro obavljaju svoj posao.

- Draga Sestro! Znam da sam samo jedan od mnogih dečačića koje su držala, hranila, presvlačila i pazila, na ovom čudnom novom mestu. Hvala Ti draga Sestro, za tvoje nežne dodire, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tople dlanove i blage reči. Sad idem kod svoje mame i tate jer sam jedva čekao da ih vidim! Puno te voli Viktor - napisano je u poruci.

Sudeći po poruci izvlači se zaključak da su roditelji malenog Viktora bili veoma zadovoljni načinom na koji su sestre vodile računa o njihovoj bebi, koja je iz nekog razloga prve dane života morala da provede na neonatološkom odeljenju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.