Kuščević: Napadaju me Srđan Dvornik i njegova partnerica

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Jul.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuščević: Napadaju me Srđan Dvornik i njegova partnerica

ZAGREB - Ministar uprave Lovro Kuščević "zapjevao je staru pjesmu". Na svom Facebook profilu optužio je "soroševce" i lijeve "aktiviste" za nevolje u kojima se našao zbog bogaćenja prenamjenama zemljišta, uzgajanjem kokoški u štali koja postaje stambena vila, sudskih presuda kojima mu je dodijeljeno zemljište, a koje je donosila sutkinja kasnije optužena upravo za dodjeljivanje zemljišta umrlih i raseljenih otočana...

Povod je današnje izdanje Jutarnjeg lista, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << gdje se piše o Kuščeviću, opet u kontekstu sumnjivih poslova s otkupom i prenamjenom zemljišta.

U današnjem izdanju Jutarnjeg lista, piše Kuščević, "napokon je krenulo razotkrivanje" onih kojima ministar smeta.

- Računaju da sam na samrti pa kao lešinari otvaraju svoje kljunove. Danas je svoj "kljun" otvorio prvi od njih. To je Srđan Dvornik. Ne znam kako ga lakše opisati nego kao lijevog aktivista. Dok je Domovina još bila u ratu i dok su se spremale najveće vojne operacije za oslobođenje okupiranih teritorija, Bljesak i Oluja, Dvornik je 1994. počeo raditi kao izvršni direktor u Soroševom Institutu otvoreno društvo, koji će financirati oporbene stranke i udar na HDZ. Tamo je radio do smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Svojevremeno je osnivao Udruženje za Jugoslovensku inicijativu, a radio je u raznim domaćim i stranim ljevičarskim fundacijama, piše Kuščević pa svoje pratitelje poziva da potraže i pročitaju Dvornikov životopis.

Osim Dvornika, Kuščević poimence spominje i Đurđu Knežević, koja je davala izjave o njegovom slučaju. Svoju "istragu", ministar Kuščević zaključio je ovim riječima:

"Tko je ta "Nerežiška" - Đurđa Knežević? Politička aktivistica, feministica, osoba koja želi izbaciti vjeronauk iz škola i naravno životna partnerica Srđana Dvornika. Sjetite se što sam rekao, napadaju me lijevi aktivisti! Dok me ovakvi napadaju znam da sam na pravom putu!!!!! I naravno da nisam ja cilj već sredstvo, oni nisu organizatori već oruđe, a cilj je ono što nisu uspjeli 1990.-tih sve uz pomoć Soroševog novca. Ovo su sve neoborive činjenice, zaključuje Kuščević."
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.