Kristina Kovač o Emini: Moj način je direktan, iskren i neopterećen željom da se svima dopadnem

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Kovač o Emini: Moj način je direktan, iskren i neopterećen željom da se svima dopadnem

Sudija rijalitija "X faktor" Kristina Kovač, iskoristila je priliku da preko svog Fejsbuk profila rasvetli događaje, koji se odnose na razne "teorije zavere" u ovom takmičenju.

Nakon što se i njena koleginica Emina Jahović oglasila putem Tvitera da se vodi hajka protiv nje, i Kristina Kovač je osetila dužnost da se izjasni.

Pevačica je izjavila da je ona tokom celog takmičenja, isključivo samo davala svoje mišljenje takmičarima i svojim kolegama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za šta je i angažovana.

Ona je dodala i da je njena koleginica Emina Jahović, "naivno" reagovala na iskrivljene napise tabloida, te da je njen odgovor bio loše sročen, a Emina je celu priču začinila i porukom na tviteru "Dragi moji fanovi,molim vas ne pišite ružne reči o Kristini...bez obzira na sve u zajedničkom smo projektu. Njen način nije moj".

"Bez obzira na šta? Na moje profesionalno mišljenje o načinu na koji vodi Harisa Ćata ? Ili na spin koji su mojoj izjavi dali tabloidi? I da, koleginica je u pravu. Moj način nije njen. Moj način je neuvijen, direktan, iskren, i neopterećen željom da se svima dopadnem.", napisala je Kristina u svojoj izjavi.

Međutim, kada je reč o obožavaocima samog šoua. oni ipak zauzimaju Kristininu stranu, ističući da ona jedina iskreno komentariše takmičare i nema poriv da napada svoje kolege tokom njihovog izlaganja.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kristina Kovač o Emini: Moj način je direktan, iskren i neopterećen željom da se svima dopadnem

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Sudija rijalitija „X faktor“ Kristina Kovač, iskoristila je priliku da preko svog Fejsbuk profila rasvetli događaje, koji se odnose na razne „teorije zavere“ u ovom takmičenju. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.