Ko mi traži virus, ja nudim gaće: Azijska robna kuća uzvraća udarac

Izvor: B92, 31.Jan.2020, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko mi traži virus, ja nudim gaće": Azijska robna kuća uzvraća udarac

Azijska robna kuća Temerin "proslavila" se objavom na Fejsbuku kojom su želeli da utiču na javnost i da promene sliku o tome da "svi Kinezi imaju grip", zbog novonastale situacije sa koronavirusom.

Ovo je dovelo do lavine komentara, ali i do lavine novih pratilaca, pa su tako za samo nekoliko dana od oko 500 došli do 7.000 lajkova.

Iako su dovoljno uradili na svojoj popularnosti, rasprave sa ljudima se ne završavaju, pa se čini da su Kinezi usvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "stari srpski inat".

Tako ih je u jednom komentaru ih je korisnica kritikovala zbog toga što smatra da prodaju nekvalitetnu robu, a oni su odgovorili u svom stilu.

"dobices prijav i patinu od vredjes kvalitetne i jeftine gace,nemozes nedelju dana ne peres guzu ne manjas gacu,onda gaca kriv ,"

"ko mi trazi virus,ja nudim。gace,ne kulturno pitanje,nema。kulturno odgovor"

Ovo su samo neki od komentara, a gotovo svaki na njihovom instagram profilu je jednako simpatičan i, moramo priznati, pomalo komičan.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Grip

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.