Kako su čitateljke Super žene farbale i ukrasile jaja FOTO

Izvor: B92, 01.Maj.2021, 10:17

Kako su čitateljke "Super žene" farbale i ukrasile jaja FOTO

Ukoliko i danas farbate jaja, interesantene predloge možete pronaći i na Fejsbuk stranici Super žene.

Na Fejsbuk stranici stranici "Super žene", vredne pratiteljke i pratioci povodom praznika koji dolazi, Uskrasa, poslali su nam fotografije gotovih, ofarbanih jaja. Lepo dekorisane u činijama, sa zanimljivim ukrasima i interesantnim dekoracijama izazvale su veliku pažnju.

Kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo vam obećali, naravili smo galeriju slika sa zanimljivim, šarenim korpicama punih jaja koje će da krase prazničnu trpezu.

Podsećamo vas, da smo u anketi na našoj Viber grupi Super žena, saznali da najviše vas farba jaja prirodno - u lukovini, vinu i to 53 procenta, u fabričkim bojama - crvenoj, zelenoj, žutoj, plavoj farba 42 procenta, dok je uljanim bojama boji 3 procenta.

U nastavku pogledajte razdragane fotografije i ako i danas farbate jaja, neke ideje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.