Kako da blokirate reklame na Facebook-u

Blog: Peđina beležnica, 12.Feb.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da blokirate reklame na Facebook-u

Izvor: https://pedja.supurovic.net/kako-da-blokirate-reklame-na-facebook-u

Fejsbuk se trudi da na nama zaradi što više. Nažalost postali su nezajažljivi tako da je reklama sve više a pri tom su maskirane tako da se na prvi pogled ne primeti da se u stvar i radi o reklama.
Ne samo što sam Fejsbuk reklame prikazuje tako da se ne razlikuju od običnih objava vaših prijatelja nego i sami reklameri uobličavaju reklame tako da ne izgledaju kao reklame već da vas navedu da pomislite da je to nešto neki vaš prijatelj preporuči i da kliknete.
Nažalost, reklameri i marketari su niži oblik života, i beskrupulozno će iskoristiti svaki trik da vas prevare. […]
[ ... vidi ceo članak ... ]
Related posts: Kako povećati relevantnost guglovih reklama (AdSense)? Kako omogućiti tagovanje fotografija na Facebook stranici Facebook podrška je bezvezarija

Nastavak na Peđina beležnica...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Peđina beležnica. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Peđina beležnica. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.