Kajri tražio trejd – napušta Bruklin

Izvor: B92, 03.Feb.2023, 21:01

Kajri tražio trejd – napušta Bruklin

Kajri Irving košarkaš Bruklin Netsa zatražio je da ide iz kluba.

Nakon mnogo buke i spekulacija, sada je i zvanično objavljeno da američki plejmejker Kajri Irving želi da napusti Bruklin Netse.

Došao je u ekipu zajedno sa Kevinom Durentom, ali saradnja se nakon "milion" problema ne može nazvati uspešnom.

Kako javlja Šems Čaranija, novinar Atletika, Kajri Irving je dao rok ekipi da ga trejduje do 9. februara, kada se prelazni rok završava, a ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to ne učine on će samostalno napustiti tim u julu kada mu ugovor i bude istekao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bilbao "ubio" Kadis – sa igračem manje

Izvor: B92, 03.Feb.2023

Fudbaleri Atletik Bilbaa pobedili su Kadis rezultatom 4:1 u meču 20. kola španske LaLige...Oihan Sanset je još jednom bio heroj Atletik Bilbaa i het-trikom pomogao da se savlada Kadis na "San Mamesu" pred više od 40.000 navijača...Baskijci su prekinuli crni niz od tri uzastopna poraza i po osmi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.