KUMA VERA O KOBNOJ NOĆI: Vladimir je vikao JAO NE, JAO NE, nakon čega me Jana pitala - ZAŠTO SVI PLAČU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUMA VERA O KOBNOJ NOĆI: Vladimir je vikao JAO NE, JAO NE, nakon čega me Jana pitala - ZAŠTO SVI PLAČU?

Cela Srbija čeka da se reši zločin

Kuma Marjanovića, Vera Vukomanović, pričavši o 2. aprilu prošle godine i strašnoj tragediji koja ih  je zadesila, rekla je i kako je Jana to veče bila budna i veoma uznemirena.

- Lenka je došla i smirivala je, a kasnije , tek oko 5 ujutru uspavala je devojčicu, koja je cele noći bila budna i crtala - pričala je navodno kuma Marjanovića.

Takođe, prisetila se i da je Zoran u jednom trenutku došao kući kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi policiji dao šifru Fejsbuk profila.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Ujutru se uopšte nije vratio kući, direktno je otišao u policiju i tamo je zadržan 48 sati. Sećam se da je tog sledećeg dana, oko podneva ili malo kasnije, Vladimir počeo da viče "Jao ne, jao ne...". Svi su počeli da plaču. Ja sam ostala sa Janom, devojčica me pitala zašto plaču , a ja sam joj rekla da se Zoranova mama udarila.

- Tog trenutka sam zapravo shvatila da je Jelena nađena mrtva - rekla je kuma.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.