KRISTIJANOVA ŽENA OTVORILA FEJSBUK: Profilna slika koju je stavila otkriva istinu o odnosu sa mužem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 12:07

KRISTIJANOVA ŽENA OTVORILA FEJSBUK: Profilna slika koju je stavila otkriva istinu o odnosu sa mužem (FOTO)

Prvi potez!

Kristijan Golubović prevario je suprugu Ivanu pred milionskim auditorijumom sa rijaliti-cimerkom Kristinom Spalević.

Nakon što je u javnost izašao skandalozni snimak intimnog čina takmičara "Zadruge" u medijima je odjeknula kao bomba informacija da je Golubovićeva žena napustila stan i da je unajmila advokata.

Na njegovom zvaničnom Instagram profilu objavljen je demant povodom cele priče oko napuštanja stana (detaljnije OVDE).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Međutim, Kristijan ne prekida sa svojim preljubničkim aktivnostima, a u jednom trenu mu je proradila savest, te je želeo da napusti luksuzno zdanje u Šimanovcima kako bi spasao brak, a čitavu priču potvrdio je i njegov sin (pogledajte klikom OVDE).

Ivana se povodom suprugove prevare nije oglašavala za medije, ali je otvorila društvenu mrežu Fejsbuk na koju je, po svemu sudeći, još davne 2015. godine objavila profilnu fotografiju sa Golubovićem kada je njihov odnos bio idiličan.

Na socijalnoj mreži uz ime je istaknuto i njeno devojačko prezime Veljović.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fotka na mrežama zbunila sve: Priča se da je Kristijanova žena otiša iz zajedničkog stana sa detetom, a ovaj njen potez niko nije očekivao

Izvor: Blic, 17.Maj.2021

Kristijan Golubović otpočeo je vezu sa pevačicom Kristinom Spalević u rijalitiju "Zadruga", iako kod kuće ima ženu i ćerku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.