Jokanović zbog Nenadovića poručio antivakserima: Koju potrebu imate da gnusno lažete? Sram vas bilo

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 17:43

Jokanović zbog Nenadovića poručio antivakserima: Koju potrebu imate da gnusno lažete? Sram vas bilo

Glumac Nenad Nenadović preminuo je danas u 57. godini, brojne prijatelje i kolege je pogodila ova vest. Međutim, nakon saznanja o smrti glumca, na društvenim mrežama se pokrenula polemika o tome da li je bio vakcinisan trećom dozom.

Kako je glumac bio hospitalizovan zbog poteškoća izazvanih kao posledica koronavirusa, mnogi su počeli da šire vest o tome da je bio vakcinisan.

"Tužno jutro, dragi Nešo" - poznati se opraštaju od Nenadovića; "Sa anđelima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << druže moj"

Ispod jedne objave na Fejsbuku, koja je bila o smrti Nenadovića, jedan korisnik ove društvene mreže ostavio je komentar – "Komplikacija izazvanih kovidom ili trećom dozom vakcine koju je primio u četvrtak?"

Jokanović je video taj komentar, na šta je dao odgovor.

"Koju potrebu imate da tako gnusno lažete? Bio je moj prijatelj i saradnik i nažalost – nije bio vakcinisan nijednom dozom. Sram vas bilo!", napisao je Jokanović.

Nenadović je svoj poslednji intervju dao za Televiziju "Prva" i u njemo govorio o uspehu serije "Igra sudbine", kao i o tome koliko se nada da neće otići u penziju dok se Buha ne renovira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.