Jelena Jakovljević Bin Drai: Brak mi je idiličan, ali mi nedostaje…

Izvor: Tracara.com, 11.Feb.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Jakovljević Bin Drai: Brak mi je idiličan, ali mi nedostaje…

Jelena (foto: facebook) Naša kreatorka i bivša misica, Jelena Bin Drai, koja sa suprugom šeikom Saidom živi u Dubaiju, tvrdi da, iako tamo živi bajkovitim životom, ipak postoji nešto što je tišti, a to je nostalgija za domovinom. Jelena kaže da joj je muž najveći oslonac i podška u životu kao i da mu je ona jedina žena, iako po njihovom zakonu, šeici mogu imati više žena. “Srećna sam što imam njega koji već više >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << od jedne decenije podržava sve ono što ja želim i sve ono što me čini srećnom, a to je, između ostalog, humanitarni rad. Nikada mi nije rekao “ne” kada sam mu tražila pare. Kao i Arapi uopšte.” Said i Jelena (foto: instagram) Uprkos lagodnom životu u Dubaiju, Jeleni nedostaje njena rodna Srbija. “U Srbiji su moji koreni, moja krv, ali dom mi je ovde, tu gde su mi suprug i deca. Rodni Žabalj nažalost ne posećujem često kao nekada” , izjavila je za Blic šarmantna misica. Inače, Jelena se pre 13 godina odselila u Dubai gde se zaljubila u Saida Bin Draija, sina tamošnjeg uticajnog političara. Zajedno imaju troje dece, ćerku Asju i sinove Hamdana i Hilala.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Rešila da stavi tačku na nagađanja: Jelena Bin Drai konačno otkrila da li njen suprug ima još žena

Izvor: B92, 12.Feb.2016, 22:31

Kreatorka i bivša misica Jelena Bin Drai, koja sa suprugom Saidom živi u Dubaiju kaže da postoji nešto što će joj uvek nedostajati...Kako Jelena tvrdi, njoj je suprug najveći oslonac u životu, te zbog raznoraznih natpisa u medijima ističe da mu je jedina žena iako ih po zakonu može imati više...“Srećna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.