JEZIVI STATUS KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Odmah se oglasili Igor Jurić i Levijatan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 19:07

JEZIVI STATUS KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Odmah se oglasili Igor Jurić i Levijatan (FOTO)

Pozvali su sve da podele status kao upozorenje i da zaštite decu, kao nešto što je najbitnije.

Na društvenim mrežama se pojavio status koji je šokirao sve korisnike, ali i naterao Igora Jurića i grupu Levijatan da se hitno oglase.

Naime, jedan "čovek" je na Fejsbuku napisao: "Besplatno j***m cigansku decu, u karantinu, džabe"! u grupi Romano Live.

Na ovaj gnusan status odmah je reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Igor Jurić koji je svima skrenuo pažnju da osobe koje su spremne da napišu tako nešto biće spremne i da urade nešto po tom pitanju.

- Onaj ko može ovako nešto napisati, potpuno je spreman da tako nešto i uradi. Bez ikakve sumnje - napisao je Igor Jurić.

Na isti status, reagovao je i Levijatan na svojoj Facebook stranici.

- Molimo da se bolesnik što pre nadje i utamniči jer ćemo upotrebiti svoju gradjansku dužnost ali i pravo i zaštititi decu - napisali su u statusu.

Pozvali su sve da podele status kao upozorenje i da zaštite decu, kao nešto što je najbitnije. Svi su objavili fotografiju statusa tog muškarca, a pored statusa nalazi se i fotografija dece romske nacionalne manjine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.