Ispričala šta je napravila kad je uhvatila supruga u varanju

Izvor: 011vodič.com, 23.Nov.2020, 12:21

Ispričala šta je napravila kad je uhvatila supruga u varanju

Baka Doris postala je poznata na TikToku zahvaljujući svom unuku Giju.
Video, koji je objavljen 22.jula pregledan je 13,1 miliona puta na TikTok-u, a dodatnih 44 miliona puta na Facebooku.
On je počeo objavljivati smešne videe u kojima pratitelji, njih čak 600 hiljada, imaju prilike videti njen poseban karakter i ličnost.
U jednom posebno popularnom videu koji je 57 miliona puta pregledan na TikToku i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Facebooku Doris se priseća kako je uhvatila supruga u varanju te osvete koju je priredila njemu i njegovoj ”prijateljici”.
– Saznala  sam da ima drugu devojku pa sam se sprijateljila s njom. Jedne noći otišle smo u izlazak, a ja sam odlučila da neću ništa piti. Za razliku od mene, ona se napila.
Kada je bilo vreme da pojedemo nešto, ona je bila toliko pijana da je pala licem u hranu i tako zaspala. Onda sam nazvala supruga i rekla mu da dođe po svoju prijateljicu – ispričala je Doris u videu.
Doris je na društvenim mrežama  podelila mnoštvo detalja o svom životu, uključujući kako je imala dva muža alkoholičara i petero dece, a nakon drugog razvoda radila je čak tri posla kako bi se brinula o njima.
Na kraju je pokrenula vlastiti  vrtić gde su klijenti plaćali zavisno o svojim primanjima, pa je čak nudila i besplatnu brigu o deci za siromašne majke.
Preuzeto sa: vecernji.hr

The post Ispričala šta je napravila kad je uhvatila supruga u varanju appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.