Iskra, Simpo, Kraš… Šta je sve proizvodila Jugoslavija? (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskra, Simpo, Kraš… Šta je sve proizvodila Jugoslavija? (FOTO)

Na društvenoj mreži Facebook aktuelna je mapa na kojoj se nalaze sve firme i brendovi koji su bili poznati po svojim proizvodima za vreme Jugoslavije.
Šta je čitala Jugoslavija ’83.
Neke firme i proizvodi i dalje postoje, a nekih više nema, kao što nema i države čiji su oni ponos bili.
I dok privrede u skoro svim zemljama bivše Juge beleže slabe rezultate, nezaposlenost je sve veća, mladi se sele >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u zemlje zapadne Evrope ili preko okeana, mnogi sa žaljenjem konstatuju kako se nekada bolje živelo i kako je Jugoslavija mogla da se podiči privrednim gigantima.
Šta je i kako slavila Jugoslavija (FOTO+VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Iskra, Simpo, Kraš… Šta je sve proizvodila Jugoslavija?

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jun.2019

Na društvenoj mreži Facebook aktuelna je mapa na kojoj se nalaze sve firme i brendovi koji su bili poznati po svojim proizvodima za vreme Jugoslavije. Neke firme i proizvodi i dalje postoje, a nekih više nema, kao što nema i države čiji su oni ponos bili, piše Luftika.   I dok privrede u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.