ISPLIVALA FOTKA IZ APARTMANA! Kulićke skrivaju OVO, strogo čuvana TAJNA, mnogi će biti BESNI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA FOTKA IZ APARTMANA! Kulićke skrivaju OVO, strogo čuvana TAJNA, mnogi će biti BESNI!

Skrivaju ovo!

Miljana i Marija Kulić su definitivno ukrale šou ostalim zadrugarima u ovoj sezoni. Moglo bi se reći da su priče ostalih zadrugara utihnule, a da su njih dve uvek u centru interesovanja.

U jeku skandala zbog izbacivanja nove dadilje iz Zadruge zbog Miljanine ljubomore, isplivale su slike iz njihovog apartmana.

 Naime, poznato je da se mnogi zadrugari žale da nemaju dovoljno hrane kao i da im je vrlo često isključen šporet tako da ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da skuvaju sebi ručak ili večeru pa vrlo često, ukoliko imaju jedu suvu hranu.

Na Fejsbuk stranici Zadruga - Pink.rs objavljena je fotografija Marije Kulić koja u apartmanu jede kuvani obrok koji izgleda kao da je dostavljen, spakovan u posudu karakterističnu za hranu koja se dostavlja. Sudeći po ovome Kulićke nemaju problem sa nedostatkom kuvane hrane.

NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DISKVALIFIKACIJA? KULIĆKE POSLE OVOG DEFINITIVNO LETE IZ ZADRUGE: Sve vreme rade nešto MIMO SVIH PRAVILA RIJALITIJA

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2019, 15:02

Miljana i Marija Kulić su definitivno ukrale šou ostalim zadrugarima u ovoj sezoni. Moglo bi se reći da su priče ostalih zadrugara utihnule, a da su njih dve uvek u centru interesovanja. U jeku skandala zbog izbacivanja nove dadilje iz Zadruge zbog Miljanine ljubomore, isplivale su slike iz njihovog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.