Ispovest hrvatske glumice: Silovana sam pre nego što sam ušla u profesiju

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 17:02

Ispovest hrvatske glumice: "Silovana sam pre nego što sam ušla u profesiju"

Hrvatska pozorišna i filmska glumica Dora Lipovčan, ohrabrena navodima beogradske glumice Milene Radulović da ju je silovao profesor glume dok je bila maloletna, objavila je na društvenoj mreži Fejsbuk svoju ispovest.

Dora Lipovčan je napisala da je silovana mnogo pre nego što je počela da se bavi glumom, a počela je da glumi, kaže, još u detinjstvu.

"U poslu sam verovatno imala sreće da nikad nisam postala meta predatora, možda i zato >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što sam to iskustvo nosila kao krvareći ožiljak od pre i što sam dotad već razvila odbrambene mehanizme koje bi svakog s takvim namerama jasno na prvi pogled uverili da će se loše provesti ako ikad stavi ruku na mene...", napisala je Dora Lipovčan.

Milena Radulović: "Kad smo imale 13-14 godina, Mika Aleksić bi nas propitivao da li imamo seks"

Priznaje da toliko besa nosi u sebi od detinjstva i dodaje da je ćutala punih 15 godina pre nego što je otišla u policiju.

"I ne, nisu ga zatvorili, bilo je prekasno i nije bilo dovoljno dokaza za sud... Ali sam bar progovorila... Od tad mi duša malo manje krvari...", dodala je, između ostalog, Dora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.