Hitna: Osam saobraćajnih nezgoda

Izvor: B92, 01.Okt.2021, 06:36

Hitna: Osam saobraćajnih nezgoda

Beograd -- U Beogradu se tokom protekle noći dogodilo osam saobraćajnih nezgoda u kojima je 10 lica zadobilo lakše telesne povrede

Ta služba je do 6:00 časova ujutru imala 125 intervencija, od toga 14 na javnom mestu.

Registrovan je i veliki broj interkliničkih prevoza kovid pacijenata, koji su, kako ističu u Hitnoj pomoći, uglavnom voženi u bolnice u Beogradu.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOĆ OBELEŽENA SAOBRAĆAJNIM NEZGODAMA I KOVID PACIJENTIMA: Pune ruke posla za službe hitne pomoći

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021

Ta služba je do 6:00 časova ujutru imala 125 intervencija, od toga 14 na javnom mestu..U Beogradu se tokom protekle noći dogodilo osam saobraćajnih nezgoda u kojima je 10 lica zadobilo lakše telesne povrede.....Registrovan je i veliki broj interkliničkih prevoza kovid pacijenata, koji su, kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NAPORNA NOĆ ZA HITNU POMOĆ Tri saobraćajna udesa i sve veći broj kovid pacijenata

Izvor: Blic, 01.Okt.2021

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 126 intervencija, od kojih 13 na javnom mestu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.