Hardinaj: Naoružavanje Srbije opremom iz Rusije i Kine pretnja Kosovu

Izvor: 011vodič.com, 05.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hardinaj: Naoružavanje Srbije opremom iz Rusije i Kine pretnja Kosovu

Vršilac dužnosti premijera Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je stalno naoružavanje Srbije vojnom opremom od Rusije i Kine direktna pretnja Kosovu.
„Stalno naoružavanje Srbije vojnom opremom iz Rusije i Kine (oklopno naoružanje, Sistemi protivvazdušne odbrane, bespilotne letjelice…) predstavlja direktnu pretnju Kosovu, krhkom miru u regionu i evroatlantskoj perspektivi“, napisao je Haradinaj na zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Facebook nalogu, prenosi portal Kosovo onlajn.

„Srbija mora da zaustavi ovo ludilo pre nego što bude kasno“, poručio je Haradinaj.

The post Hardinaj: Naoružavanje Srbije opremom iz Rusije i Kine pretnja Kosovu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Haradinaj: Tema razmene teritorija je agresija

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 00:24

Vršilac dužnosti kosovskog premijera Ramuš Haradunaj kaže da je pitanje razmene teritorija Kosova sa susednim državama opasnija tema od Specijalnog suda...Za RTK je rekao da je ideja o razmeni teritorija u suprotnosti sa ustavom i nezakonita, prenosi KosovoOnline..."Postoje teme o kojima radije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.