Gradonačelnik Skoplja smenio direktora javnog preduzeća jer je uhvaćen sa kokainom

Izvor: Beta, 17.Avg.2020, 18:00

Gradonačelnik Skoplja smenio direktora javnog preduzeća jer je uhvaćen sa kokainom

Gradonačelnik Skoplja Petre Šilegov smenio je danas direktora gradskog preduzeća "Ulice i putevi" Senada Smailovića koji je uhapšen zbog posedovanja kokaina, objavili su makedonski mediji.Skopski gradonačelnik Šilegov objavio je na Fejsbuku informaciju da je razrešio direktora Javnog preduzeća "Ulice i putevi", ne navodeći ni njegovo ime, ni razlog za smenjivanje.Mediji su taj njegov potez povezali sa informacijom iz jučerašneg policijskog biltena, prema kojoj je, kako navode, Smailović uhapšen u subotu uveče u Strugi, jer je kod njega pronadjen kokain.Policajci su, kako se precizira, "u Strugi u ulici Vlado Maleski u 22.40 lišili slobode S.S. (33) iz Skoplja, zato što je kod njega prilikom pregleda pronadjen kokain".Smailović je kadar vladajuće SDSM i postavljen je za direktora skopskog javnog preduzeća "Ulice i putevi" odmah posle dolaska Petrea Šilegova na funkciju gradonačelnika u novembru 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U SKOPLJU PAO NARKO-DIREKTOR JAVNOG PREDUZEĆA: Gradonačelnik smenio menadžera komunalne firme zbog posedovanja kokaina

Izvor: Kurir, 17.Avg.2020

Gradonačelnik Skoplja Petre Šilegov smenio je danas direktora gradskog preduzeća "Ulice i putevi" Senada Smailovića koji je uhapšen zbog posedovanja kokaina, objavili su makedonski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.